Gyakran ismételt kérdések

Tényleg nem jöhetek a fesztiválra, ha elmúltam 35 éves?

Gyakran kérdezitek, hogy a fesztiválon mennyire vesszük szigorúan a 35 éves korhatárt. A válasz egyszerű: SEMENNYIRE. Ezt a korhatárt csak azért határoztuk meg, hogy jelezzük az érdeklődőknek, hogy nagyjából melyik korosztályt szeretnénk megszólítani a fesztivállal.Első sorban a 16-35 éves kor közötti fiataloknak szóló programokat, előadásokat, játékokat, interaktív eseményeket tervezünk a fesztiválra, de ettől még minden érdeklődő előtt nyitva álla a lehetőség a részvételre. Ha elmúltál 35 éves és szeretnéd sok fiatal között tölteni a hétvégét, ha vágysz Isten jelenltének megtapaszatlására, várunk téged is szeretettel!

Mit tegyek, ha ételallergiám van?

Ha laktóz-, glutén-, tojás- vagy bármilyen más allergiád, intoleranciád van, attól még ne maradj távol a fesztiváltól. Sajnos a központi étkeztetésnél nem tudjuk figyelembe venni ezeket az igényeket, de a fesztivál területén találsz majd büfét, ahol szendvicseket, üdítőket, kisebb harapnivalókat szerezhetsz be.

Mit tegyek, ha csak egy napra tudok elmenni a fesztiválra?

Ebben az esetben neked találtuk ki a BRONZ csomagunkat. A regisztráció fejében ingyen részt vehetsz a fesztiválon és meglátogathatod a Civil falut. Ha szeretnél a látogatásod napján központi étkezést is igényelni, akkor az EZÜST csomagunkat ajánljuk. Ebben te választhatod ki, melyik étkezésre van szükséged. A részleteket megtalálod a csomagok leírásánál.

Idén is van kedvezmény a vonatjegyre, ha jövök a fesztiválra?

Igen. Idén is 90%-os kedvezményt tudsz érvényesíteni a vonatjegyedre Magyarország területén, ha regisztrálsz a fesztiválra.

Hogyan érdemes a Mladifestre utazni?

Idén a fesztivál ideje alatt a környék teljes vasúti közlekedését felújítják vagy lezárták, így a legegyszerűbben a gödöllői HÉVvel lehet eljutni Máriabesnyőre. A HÉV az Örs vezér teréről indul. Gödöllő – Palotakert állomásnál kell leszállni, onnan könnyedén megközelíthetők a vonatpótló buszok Máriabesnyő felé. Ezen kívül szóba jöhetnek a Volán buszjáratai, illetve az autós közlekedés. A HÉVen érdvényes a 90%-os vonatjegy is, amit a fesztiválra regisztrált résztvevők válthatnak meg.

Mit érdemes csomagolnom a fesztiválra?

Az időjárás előrejelzései alapján sajnos esős időre számíthatunk. A fesztivál bizonyos helyszínei fedettek leszenk, de a teljes programot nem tudjuk beltéren tartani, így fontos, hogy legyen nálad esőkabát és vízhatlan lábbeli. Mindenképpen öltözz melegen és hozz tartalék váltóruhát mindenből! A programokon lesznek székek vagy padok, ahova le tudsz ülni, de ha szívesebben ülsz a füvön vagy gyermekekkel érkezel, érdemes egy polifoamot is csomagolnod. Ezen kívül a szokásos utazási kellékeidte tedd el, illetve egy Bibliát! Jó, ha van nálad egy kis jegyzetfüzet és írószer, hogy ne szalszd el Isten üzenetét, az értékes gondolatokat, amivel gazdagodhtsz a fesztiválon!