Civil falu

A MÉCS Családközösség is képviselteti magát a Civil faluban

Immár a hatodik lakót jelentjük be a Máriabesnyői Mladifest Civil falujában. Sokak számára ismerős lehet a MÉCS Családközösség neve, hiszen országszerte jelen vannak a plébániákon, lelkigyakorlatokat szerveznek és példát adnak a hívő közösségeknek. Ismerjétek meg a bemutatkozásukat, melyet a honlapjukon is elolvashattok! (tovább…)
Szervező
2019-03-26
ÉletvédelemSzemle

Építsük az élet kultúráját!

Ma van Gyümölcsoltó Boldogasszony napja. Ezen a napon ünnepeljük, Jézus fogantatásának hírüladását, amikor az anygal megjelent Máriának és bejelentette a Megváltó születését. Ehhez a naphoz kötödik hazánkban egy hiánypótló kezdeményezés, a Lelki adoptálás. A 777blog.hu oldalán megjelent cikk, melyet változtatás nélkül közlünk, minden kérdésedre választ ad a témával kapcsolatban. (tovább…)
Szervező
2019-03-25
Hírek

Templomot szenteltek Libanonban

Örömhírrel jelentkezett a napokban a Vatican News. Templomot szenteltek Libanonban az olasz katonai bázison. A cikk a Vatica News Facebook-oldalán jelent meg, amit változtatás nélkül közlünk. (tovább…)
Szervező
2019-03-20
Mária

Szűzanya üzenete március 18-án

A Szűzanya 1981. június 24-től 1982. december 25-ig Mirjana Dragićević-Soldonak minden nap megjelent. Az utolsó minden napos jelenésekor a Szűzanya rábízta a tizedik titkot is és azt mondta, hogy ezután évente csak egy alkalommal fog megjelenni neki, március 18-án. Így volt ez az elmúlt években is. Több ezer zarándok gyűlt össze rózsafüzér imára. A jelenés 13:41-kor kezdődött és 13:46-ig tartott. (tovább…)
Szervező
2019-03-19