777 OFFLINE – Babák titkos élete

A 777 szerkesztősége szeretettel meghív mindenkit a 777 OFFLINE beszélgetősorozat 2019-es évének februári eseményére, amelynek címe: „A babák titkos élete”.

A beszélgetés alatt többek között az alábbi kérdésekre adnak majd a választ az előadók:

Milyen az élet a születés előtt? Milyen a baba első napja? Mikor válik emberré? Létezik test lélek nélkül? Egyáltalán hogyan lesz a babának lelke? Milyen alapon szakaszoljuk az életet méhen belül? Hogyan lehetnek „emlékei” akkor, amikor még nem lehet tudata? Mi a különbség az emlék és a lélek megélése között? Honnan tudhatjuk, hogy mit hoztunk magunkkal odabentről? Védettek vagy sérülékenyek voltunk méhen belül? Hogy függ össze az anya lelkiállapota és körülményei a baba fejlődésével? Már akkor is kialakulnak a tulajdonságai, és személyiségvonásai? Mit érzékelnek a külvilágból? Kapcsolódik már az anyukánkhoz, és más emberekhez? Vannak érzései? Ilyen, és hasonló kérdésekre keressük majd a választ.

A beszélgetés résztvevői:

  • Andrek Andrea, perinatális pszichológus, ELTE PPK Affektív Pszichológia Tanszék
  • Keresztes Ilona, a Kossuth Rádió vezető szerkesztője, a Fiatalok az Élet Szolgálatában Közösség alapítója
  • Bartos Lídia Lelle, a 777 szerkesztője, az „Életbevágó” rovat felelőse, a Fiatalok az Élet Szolgálatában Közösség tagja

A beszélgetés házigazdája: Vágvölgyi Gergely, a 777 szerkesztője

Az eseményen több civil szervezet is megjelenik majd, többek között olyanok is, akikkel májusban is találkozhatsz a Máriabesnyői Mladifesten. Ezen kívül a VeddEgyütt szervezete is kitelepül, akik magyar termelői termékeket hoznak magukkal.

A beszélgetés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Itt tudsz regisztrálni nagyjából 1 perc alatt.