Támogatás a határon túlról érkező csoportok utazásához

A Máriabesnyői Madifest legfőbb törekvése, hogy a fesztiválon résztvevő fiatalok együtt élhessék meg hitüket, összetartozáuskat és magyarságukat. Ez utóbbi pedig úgy valósulhat meg igazán, ha mindnyájan együtt leszünk az egész Kárpát-medence területéről.

A Rákóczi Szövetségnek köszönhetően idén kiemelt támogatást tudunk nyújtani a határon túlról érkező ifjúsági csoportoknak a buszköltséghez. Fontos célunk, hogy a Kárpát-medence minden térségéből érkezzenek magyar, keresztény fiatalok, hogy együtt ünnepelhessünk és együtt élhessük meg a hitünket Máriabesnyőn. Jönnek csoportok Erdélyből, Kárpátaljáról, Vajdaságból és Felvidékről is. Ha te is gondolkodsz rajta, hogy társaiddal, hittanosaiddal, tanítványaiddal részt vegyél a fesztiválon határon túliként, regisztrálj a csoportos csomagunkba kapcsolattartónkkkal meg tudod beszélni a részleteket.

Mivel a fesztivál pénteken délután kezdődik, akár egy kis városnézéssel is összeköthetitek az utazást. Megnézhetitek Budapest leghíresebb épületeit, helyeit vagy betérhettek Gödöllő nagy nevű kastélyába vagy éppen a kirándulhattok egyet a környező Gödöllői-dombságban.