Mit hozzatok a fesztiválra?

Elutazás előtt örök kérdés, hogy vajon mire lesz szükség az utazáson, meilyen lesz az időjárás, mi lesz a program. Ebben próbálunk most egy kis segítséget nyújtani nektek.

Kezdve a legnehezebb részével a dolognak, sajnos több esőt is mondanak a hétvégére. Éppen ezért fokozottan javasoljuk, hogy meleg ruhával, illetve vízhatlan ruházattal is készüljetek. Az esőkabát talán a legjobb megoldás és a vízálló lábbeli, mert kis eső esetén nem változtatunk a programon. Az esernyő helyigényes és mindenki számára kitakarja a kilátást, így örülnénk, ha inkább esőkabáttal szerelkeznétek fel.

Ezen felül hálóruhát, szabadidős ruhát, kalapot az erős napsütés ellen, Bibliát, jegyzetfüzetet is hozzatok. A Platina csomagra regisztrált részvevők teljes ágyneműt kapnak, az Arany csomagosok a családokkal történt megállapodás szerint hozzanak felszerelést éjszakára.

Étellel csak azoknak kell készülniük, akik a Bronz csomagra regisztráltak. A helyszínen büfé fog üzemelni, így aki nem jól számította ki az élelmet, az sem marad étlen-szomjan.

Kisgyerekeseknek érdemes lehet polifoamot vagy vízhatlan pokrócot is hozni, ha a gyerkek inkáb a földön játszanának az előadások alatt.

Várunk benneteket!

Még gyorsan regisztrálok!