Imádkozzunk együtt kilencedet a Máriabesnyői Mladifest előtt! – 8.nap

Ma van a kilenced nyolcadik napja. Imádkozz ma is velünk!

Kilenced Szent II. János Pál pápához – 8. nap

Bevezető imádság:

II. János Pál, Karol Wojtyla, szeretett Szentatyánk! Bizalommal fordulok hozzád, aki már a Mennyből tekintesz ránk, és boldogként sétálsz az Ég gyönyörűséges kertjében Mária, a Te szívednek oly kedves Édesanya és Királynő mellett. Tudom, hogy mélyen érző, részvéttel teljes szíveddel azonnal meghallod kiáltásomat és segítségemre fogsz sietni.

Annyi mindent szeretnék elmondani Neked, akit édesapaként tiszteltem, akinek jelenléte balzsamként hatott rám, és akit rajongva, gyermeki módon szerettem. Segítségért fordulok hozzád, kérlek, vidd el imáimat a Mennyei Atya elé! A következő kegyelmet/ügyem megoldását kérem Tőled:……………………

8.nap: Irgalmasság Hirdetője!

Életpéldáddal megismertetted az emberek előtt az irgalmas, a szerető szívű Jézust. Amikor rád lőttek, és majdnem megöltek, bementél gyilkosodhoz, kezet nyújtva megbocsátottál, sőt irgalmat kértél számára. Minden gyötrelmet, kezelést, műtétet türelmesen fogadtál –, de felismerted, hol és mikor kell meghúznod a végső határt, s mi az, ami már nem tetsző Istennek. Az Ő könyörületességére bíztad magadat is. Méltóképpen kívántál elköltözni e világból, és hazatérni az Atyai házba. Áldozati Bárány lettél az Úr asztalán. Szeretetből kész voltál mindent nekünk adni. Életed minden pillanatában Jézus könyörületes szeretetét sugároztad felénk.Segíts, hogy én is áldozatkész tudjak lenni, s hogy minden pillanatban képes legyek átadni magam Isten gondviselő, irgalmas kezébe!

Miatyánk, Üdvözlégy, Dicsőség! Szent II. János Pál pápa, könyörögj érettünk!

Kép: 777