Zarándokvonat a Mladifestre

By 2019-03-29Utazás

Újabb lehetőségek és örömhírek a Máriabesnyői Mladifestre való eljutással kapcsolatban. A Rákóczi Szövetségnek köszönhetően a határon túlról érkező fiatalok buszbérlését támogatni tudjuk, a vonattal érkezők pedig 90%-os jegyet vehetnek a fesztiválra. Lehet ezt még fokozni? Lehet. Itt vannak a részletek!

Kedves Fesztiválozók!

Hamarosan itt a II. Máriabesnyői Mladifest időpontja. Szeretnénk titeket tájékoztatni, hogy van lehetőségetek a Mladifest Inter Cityvel utaznotok a helyszínre, Máriabesnyőre. De, ahogy a fesztivál, úgy az utazás is REGISZTRÁCÓ-hoz kötött! Illetve 2019. május 9-ig el kell utalni az utazás költségét a problémamentes utazás érdekében.

2019. május 24-én Debrecenből 12:01 perckor indul egy Inter City, amivel Nyíregyházáig tudtok közlekedni, majd 13:26 perckor egy másik vonattal – már egyesített kocsikkal – utazunk tovább Tokajon-, Szerencsen át Miskolc-Tiszai vasútállomásra, majd Füzesabonyon át Hatvanba.

Sajnos, mint tudjátok ezen a vonalon vágányzár van, így Hatvanban buszokra fogunk átszállni, ami egyenesen a máriabesnyői Bazilikához visz minket! A vágányzár miatt a fesztivál kezdetéig még módosulni fog a menetidő, ezért még nem tudjuk pontosan, hogy egyik állomásról a másikra mennyi idő alatt érünk át, csak azt tudjuk, hogy mikor indulunk és érkezünk.

Amennyiben szeretnél velünk tartani és már az utazást is azokkal töltenéd akik között egész hétvégén leszel: JELENTKEZZ a mladifest.utazas@gmail.com címen. A fesztiválra pedig itt tudsz jelentkezni.

A jelentkezésedben a következőket írd le: (amennyiben hiányos, egyszeri alkalommal értesítünk, ha utána nem kerül kiegészítésre akkor érvénytelennek tekintjük a jelentkezésed, ezért kérünk, hogy légy pontos):

  • teljes név
  • születési hely
  • születési dátum
  • személyi igazolványszám
  • telefonszám
  • email cím
  • lakcím
  • csatlakozási pont

Továbbá arra is van lehetőségetek, hogy ne egyénileg regisztráljatok a fesztiválra, hanem csoportosan a “Mladifest Inter City” csoporttal, így megspórolunk nektek egy kis adminisztrációt. Kérünke benneteket, írjátok meg, hogy a csoportos regisztrációt kéritek-e vagy már regisztráltatok valamelyik csomagba!

További információkért írj nekünk a mladifest.utazas@gmail.com címre vagy keresd bátran Filep Xavért a 30/352-1817-es számon.

Várjuk a jelentkezésed! 😉 Ha te is zarándokvonattal utazol, csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!