Imádkozzunk együtt kilencedet a Máriabesnyői Mladifest előtt! – 1.nap

Pont 9 nap van még hátra a II. Máriabesnyői Mladifestig, így arra gondoltunk együtt készülhetünk a fesztiválra egy kilenced imádkozásával.

Kilenced Szent II. János Pál pápához – 1. nap

Bevezető imádság:

II. János Pál, Karol Wojtyla, szeretett Szentatyánk! Bizalommal fordulok hozzád, aki már a Mennyből tekintesz ránk, és boldogként sétálsz az Ég gyönyörűséges kertjében Mária, a Te szívednek oly kedves Édesanya és Királynő mellett. Tudom, hogy mélyen érző, részvéttel teljes szíveddel azonnal meghallod kiáltásomat és segítségemre fogsz sietni.

Annyi mindent szeretnék elmondani Neked, akit édesapaként tiszteltem, akinek jelenléte balzsamként hatott rám, és akit rajongva, gyermeki módon szerettem. Segítségért fordulok hozzád, kérlek, vidd el imáimat a Mennyei Atya elé! A következő kegyelmet/ügyem megoldását kérem Tőled:……………………

1. nap:  Egyházunk Nagy Apostola!

Te mély és élő hittel tanítottál mindnyájunkat az Evangélium megélésére. Mindig az Igazságot hirdetted az Egyházban, a világban, és határozottan kiálltál Jézus Krisztus mellett. Állhatatosságoddal sziklaként mutattál példát az emberek előtt. Valóban PÉTER voltál, igazi PÉTERKÉNT éltél közöttünk. Lángoló szeretettel imádtad Jézust az Eucharisztiában. Feledhetetlen számunkra, amikor a szentmisében körben felmutattad Őt nekünk. Arcod fénylett az Eucharisztiában élő Jézus jelenlététől.

Segíts, hogy a misében én is ilyen mély hittel vegyem magamhoz Jézust, amilyen gyakran tehetem! Buzdíts, hogy hozzád hasonló módon, komoly rendíthetetlenséggel álljak ki az Evangélium igazsága mellett! Miatyánk, Üdvözlégy, Dicsőség!

Szent II. János Pál pápa, könyörögj érettünk!

 

Kép: 777