Imádkozzunk együtt kilencedet a Máriabesnyői Mladifest előtt! – 4.nap

Ma van a kilenced negyedik napja. Imádkozz ma is velünk!

Kilenced Szent II. János Pál pápához – 4. nap

Bevezető imádság:

II. János Pál, Karol Wojtyla, szeretett Szentatyánk! Bizalommal fordulok hozzád, aki már a Mennyből tekintesz ránk, és boldogként sétálsz az Ég gyönyörűséges kertjében Mária, a Te szívednek oly kedves Édesanya és Királynő mellett. Tudom, hogy mélyen érző, részvéttel teljes szíveddel azonnal meghallod kiáltásomat és segítségemre fogsz sietni.

Annyi mindent szeretnék elmondani Neked, akit édesapaként tiszteltem, akinek jelenléte balzsamként hatott rám, és akit rajongva, gyermeki módon szerettem. Segítségért fordulok hozzád, kérlek, vidd el imáimat a Mennyei Atya elé! A következő kegyelmet/ügyem megoldását kérem Tőled:……………………

4. nap: Bölcsesség és Igazság Szószólója!

Te nemcsak igazságos voltál, hanem bölcs is. Válaszaiddal, bátorításaiddal mindig a Szentlélek bölcsességével szóltál és tanítottál. Különleges bölcsességgel tudtál hozzászólni a fiatalok ügyeihez anélkül, hogy az Igazságból egy késhegynyit is elvettél volna. Segíts nekem is, hogy bölcsen tudjak szólni embertársaimhoz, hogy hozzád hasonlóan tudjak bánni a fiatalokkal! Kérd számomra a Bölcsesség Lelkét!

Miatyánk, Üdvözlégy, Dicsőség! Szent II. János Pál pápa, könyörögj érettünk!

Kép: 777