A legfrissebb hírek a III. Mladifestről

By 2020-01-20Hírek

Ahogy múlt héten, 100 nappal a III. Mladifest kezdete előtt bejelentettük, március 5-étől tudtok majd regisztrálni a fesztiválra. Addig pedig sorra osztjuk meg veletek az ezzel kapcsolatos fontos információkat és a tavalyi képeket, tanúságtételeket.

Első lépésként örömmel ajánljuk figyelmetekbe a fesztivál hivatalos Facebook-eseményét, melyet most már elérhettek ITT. Hívjátok meg rá barátaitokat, osztálytársaitokat, ismerősetiteket!

Az idei fesztivállal kapcsolatban sok új és megszokott dologról is hírt fogunk adni a készülődés folyamán, ugyanis igyekeztünk figyelembe venni a tavalyi fesztiválról készült kérdőív eredményeit, a ti válaszaitokat. Ennek első jele, hogy a többség korábbi időpontot szeretett volna idén, így esett a választásunk április 24-26-ra, ami már húsvét után van, de még éppen az érettségi előtt.

Ez azonban azzal jár, hogy a változékony időjárás miatt nem tudjuk bevállalni a szabadtéri rendezvényt, így a gödöllői vasútállomástól pár percre lévő Szent István Egyetem sportcsarnokába tesszük át az eseményt. Természetesen a máriabesnyői kegyhelynek így is fontos szerepe lesz a fesztiválon, de ez legyen egyelőre meglepetés.

Várunk benneteket a fesztiválon! Addig pedig kövessetek minket a Facebookon és az Instagramon is!