Bemutatkozik a Mária Rádió – a Civil utca 3. lakója

By 2020-03-11Civil falu

A Mária Rádió is már visszatérő lakója a Mladifest Civil utcájának. Alább olvashatjátok a bemutatkozásukat és képgalériát is találhattok a tavalyi civil falu képeiből.

A Mária Rádió a világ legnagyobb non profit közösségi rádió hálózata. Küldetése, hogy segítsen kiteljesedett életet élni a ma emberének a kereszténység értékeinek segítségével. Műsorai nem csupán a szeretetről szólnak, hanem szeretetből is, hiszen önkéntesi szolgálat és kizárólag hallgatói adományok tartják fenn. Reklámot nem sugároz, politikával nem foglalkozik. Műsoraiban imádság, keresztény tanítás és életvezetést segítő műsorok jelennek meg. A Mária Rádió katolikus szellemiségű. Szent II. János Pál pápa, XVI. Benedek pápa és Ferenc pápa áldásával működik. A rádió felületén kívül 50 ezer példányszámban megjelenő, ingyenes magazinjával is próbálja az embereket minél közelebb hozni az Istenhez. Facebook és Instagram oldalain pedig a fiatalabb generációt szólítja meg.

Nem csak a közösségi médiában, de műsoraiban is foglalkozik a fiatalokat érintő témákkal. Tökéletes példa erre a péntek, ami nálunk a fiatalok napja. Ezen a napon kifejezetten nekik készülő műsorokkal találkozhatnak a hallgatók, sőt ezen a napon több műsort is gimnazisták és egyetemisták készítenek kifejezetten ennek a korosztálynak. Várunk szeretettel mindenkit idén is a Mária Rádió standjánál!