Köszöntés Brazíliából

Az idei évben a Shalom közösség nem csak a Civil falut erősíti, hanem a tanúságtevők során is találkozhatunk velük.

Kik is ők?

Egy család vagyunk, egy hivatás az Egyházban, egy missziós közösség. Szívünk ég a vágytól, hogy a világot evangelizáljuk, különösen a fiatalokat, akiknek küldetésünket szenteljük.

A Shalom Közösségben arra kaptunk meghívást Istentől, hogy a Feltámadt Krisztus Békéjének tanítványai és hirdetői legyünk. Megtapasztaljuk és tovább adjuk azt a ’Békét’, mely sokkal több mint a konfliktusok hiánya. Számunkra a Béke Jézus Krisztus személye maga.

Közösségünk Brazíliában született, Fortaleza városában 1982-ben. Ma már a világ összes kontinensén, több mint 30 országban vagyunk jelen. Magyarországra 2009-ben érkeztünk. Közösségünket elismerte a Laikusok Pápai Tanácsa, 2012-ben pedig szabályzatunkat véglegesen is elfogadták.

Előadásokat, lelkigyakorlatokat, bulikat, kirándulásokat, koncerteket, táborokat és mindenféle olyan fiatalos és lendületes programot szervezünk, amik vonzóak lehetnek a magyar fiatalok számára. Célunk, hogy sokszínű, új és kreatív módokon, az öröm nyelvén szólítsuk meg azokat – vallásos és nem vallásos háttérből jövőket egyaránt -, akik még nem ismerik Krisztus szeretetét, hogy így személyes, egyéni, igazi tapasztalatot szerezhessenek a Feltámadt Jézussal.

Hallgassuk Luzi rövid tanúságtételét: