Mindez nem jöhetett volna létre…

By 2018-06-05Egyéb
Kicsit úgy érzem most magam, mint ahogy a filmcsillagok érezhetik magukat az Oscar-gálára való  beszédükre készüléskor. Rengeteg munka van mögöttük, de a várva várt siker és elismerés még ismeretlen. Izgulnak, hogy vajon mindaz a lelkesedés, munka és szorgalom, amit a filmbe beletettek, átjön-e a képernyőn. Átveszi-e majd a néző is azt a lendületet, szívet, örömöt, néha verejtéket, amit ő érzett a munka során? Látják-e majd mindezt a szakértők?
Emellett végiggondolják (gondolom én), hogy mindez kinek a közbenjárásával sikerült. Mert a legtöbb esetben egy csapat áll mögöttük, egy támogató, biztató és segítő háttér. A gálán pedig próbálnak mindenkinek köszönetet mondani mindezért.
Igaz, még a közelébe sem voltam soha annak, hogy filmcsillag legyek, de gondolom ilyesmi gondolatok lehetnek az ő fejükben is. Ha mégsem, Brad, Angelina, Sarah és a többiek, jelezzétek kérlek. 🙂
A fesztivál még előttünk van, de szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjunk azoknak, akiknek a segítségével eljutottunk a szervezésben idáig és akiknek köszönhetően az előzetes regisztrációk szerint több száz embernek nyújtunk majd lélekemelő és életre szóló élményt.
A fesztivál sikere a csapat sikere lesz és ezt a csapatot az alábbi szervezetek és cégek alkotják:
Kelet-Európai Fiatalokért Egyesület
Cenacolo, a Tudatos Életért Hittel, Sporttal, Kreativitással Alapítvány
Máriabesnyői Egyházközség
Apostol TV
Bonum TV
Emberi Erőforrások Minisztériuma
Üldözött keresztények államtitkársága
Kreatív Kontroll
Közjóért Alapítvàny
dr. Kocsis Anita Dominika ügyvédi iroda
777blog

A “főtámogatás” pedig jöjjön a Jóistentől, akinek a biztató szavai továbbra is szemünk előtt vannak:

„Minden lehetséges annak, aki hisz” (Mk, 9,23)