BEJELENTÉS: Idén is lesz Máriabesnyői Mladifest

By 2019-01-16Hírek

Hatalmas örömmel jelentjük be, hogy idén, 2019-ben is lesz Máriabesnyői Mladifest.

A Mladifest (mladi:fiatal) Medugorje városából ered. Ez egy ifjúsági fesztivál, amit már közel 30 éve minden évben megrendeznek az ismert Mária-kegyhelyen. Fiatalok ezrei gyűlnek össze, hogy dicsőítsék Istent és közelebb kerüljenek Krisztushoz.

Tavaly nyáron szerveztük meg Magyarországon először ezt a fesztivált Bese Gergő atya vezetésével. A három napos eseménynek Máriabesnyő adott otthont. Tanúságtételek, civil falu, szentségimádás, találkozások, tánc és még sorolhatnánk mi mindenben volt része azoknak, akik akár csak egy napra ellátogattak a Máriabesnyői Mladifestre. A fesztivál egyik fénypontja pedig a libanoni Sancta Maria Choir volt, akik Medugorjeben is viszik a zenei szolgálatot.

Idén, 2019-ben megújult szervezőcsapattal ismét megrendezzük a Máriabesnyői Mladifestet. Ami már biztos, hogy a libanoni kórus idén is velünk lesz, hogy megteremtsék nekünk a Mladifestes hangulatot.

A legfontosabb, hogy már most vésd fel a naptáradba, hogy

“2019. május 24-26. – Máriabesnyői Mladifest”.

Olvass minket rendszeresen vagy kövess a facebook oldalunkon, hogy ne maradj le a részletekről. Hamarosan új hírekkel jelentkezünk. Addig is, inspirálódj a tavalyi fesztivál képeivel!

A Máriabesnyői Mladifest csapata