A CitizenGo a Civil falu első lakója

By 2019-02-17Civil falu

A CitizenGo szervezete már biztosan ott lesz a Civil faliban a május 24-26-a között megrendezésre kerülő Máriabesnyői Mladifesten.

A CitizenGo olyan szervezet, mely különböző közösségi érdekeket felkarolva idehaza és külföldön is online ad teret petícióknak, aláírásgyűjtéseknek. Legfőbb céljuk, mely jellemzi a legtöbb nemes ügyet, hogy a keresztényi értékeket és az emberi élet védelmét megerősítsék szerte a világban. Legutóbbi sikeres petíciójukban, melynek elindítását az S4C.news kezdeményezte, Jézust, bugyuta képregényhősként szerette volna ábrázolni egy neves amerikai kiadó. A több százezer aláírás nyomán a kiadó visszalépett.

Jelenleg is több kezdeményezésük fut, melyek a nemes ügyek melletti kiállást erősítik. Többek között a magzatok védelmét, az üldözött keresztények megsegítését, az emberi méltóság egyezményes magvalósulását.

A Civil faluban velük is találkozhattok majd. Személyes is beszélgethettek a szervezőkkel, az életvédőkkel, akik emberfeletti munkát végeznek a mai kor modern eszközével. Gyere el a Mladifestre és ismerkedj meg a munkájukkal. Lehet, hogy pont a te segítséged hiányzik egy-egy nemes ügy megvalósulásához!

Regisztrálj a Máriabesnyői Mladifestre és tölts velünk két és fél lelkiekben gazdag napot és ismerd meg a Civil falu többi lakóját is!