Fiatalok az Élet Szolgálatában – Te is az élet pártján állsz?

A Fiatalok az Élet Szolgálatában szervezete is ellátogat majd a Maldifestre. Ez haalmas öröm számunkra, hiszen az élet védelme alapvető érték és különösen jó látni, hogy ezért nemcsak kutatók, tudósok, orvosok vagy pszichológusok tesznek, hanem fiatal gimnazisták, egyetemisták is.

Kik is valójában a FÉSZesek?

“Évekkel ezelőtt születtünk, amikor még a legöregebb FÉSZek is fiatalkorúak voltak, és lassan szökkentünk szárba. Akkor egy kis csapat gimnazista voltunk, akik mindent tudni szerettek volna az életről, különösen is az élet kezdetéről. Azóta sokkal többet is tudunk, és készen állunk arra, hogy mindenki számára befogadható módon képviseljük az élet méltóságát és tiszteletét a társadalomban. Mindezt az Együtt az Életért Egyesület pártfogása alatt tesszük, melynek ifjúsági ágaként működünk.

Tevékenységeink leginkább előadásokból, kerekasztal-beszélgetések és foglalkozások szervezéséből állnak. Részt vettünk többek között a Katolikus Társadalmi Napokon, a Pure képzésben, görög katolikus családi táborban, iskolai rendezvényeken, hogy minél több embernek beszélhessünk hivatásunkról, a magzati élet védelméről. Megtalálhattok minket a Facebookon és a 777 blogon is, és jelen vagyunk az ApostolTV-ben is, hogy minél több helyen megmutathassuk, milyen csodaszép az Élet.”

A FÉSZ

Így dolgozunk.

Közzétette: Fiatalok az Élet Szolgálatában – 2019. február 19., kedd

Ha te is érdeklődsz az életvédelem iránt, szeretnéd megismerni a szervezet tevékenységét vagy csatlakoznál hozzájuk, gyere el a Mldaifestre és tedd fel a kérdéseidet és csatlakozz!

Kép: szemlélődő szív