Közösség a tudatos jóllétért – Az OpenSky is ott lesz a Mladifesten

By 2019-04-24Civil falu

Bizonyára már sokan hallottatok az OpenSky programairól sőt, talán jártatok már az eseményeiken. Tavaly is ott jártak a Máriabesnyői Mladifesten. Most ismét lesz lehetőségetek találkozni velük és személyesen is megismerhetitek őket. Gyertek el a Mladifestre és találkozzatok velük is a Civil faluban.

Az OpenSky a Pálferi Alapítvány azon ága, mely a 20-35 éves fiatalok útkeresésében és fejlődésében szeretne inspirációt és eszközöket adni. Előadásaival, workshopjaival és közösségépítő programjaival cselekvésre és tudatos keresésre kíván ösztönözni az egyéni jóllét megélése érdekében. Mindezt egy fiatalos közösségben kínálja, ahol a nyitottság és a hasonló látásmód közösségépítő ereje segíti az ismerkedést és az egymástól tanulást.

Célunk továbbá, hogy a fiatalokat közösségbe hozzuk egymással, kapcsolatokra, barátságokra, beszélgetésre ösztönözzük őket, mindezt egy vallási erkölcsökön alapuló, de nyitott légkörben. A programsorozaton belül olyan előadókkal dolgozunk együtt és olyan témákat érintünk, amely által növekedhet az egyéni önismeret, fejlődhet az érzelmi intelligencia, a hozzánk kapcsolódó fiatalok ezáltal pedig nagyobb rálátást szerezhetnek a mentális és lelki folyamatokra és azok mozgatórugóira. Komoly potenciált látunk abban is, hogy az egymástól való tanulás, beszélgetés, tapasztalatszerzés nem csak mélyíti az ismeretszerzést, hanem egymáshoz közelebb hozza az embereket is.

Most regisztrálok a Mladifestre!