Ha nem egyedül jössz! – Csoportos regisztráció

Az elmúlt időszakban újra bemutattuk nektek a regisztrációs csomagokat. Még a csoportos csomag van hátra, ami azért nagyon fontos, mert aki csoportban szeretne érkezni a fesztiválra, annak minden szervezést, tervezést korábban kell kezdenie. Tehát, itt az idő!!

A csoportos regisztrációt akkor javasoljuk neked, ha minimum öt fővel együtt érkezel. Kifejezetten jó lehetőség lehet ez osztályoknak, közösségeknek, hittancsoportoknak, plébániáknak. A regisztrációkor igyekszünk megkönnyíteni a dolgod, hogy ne kelljen mindenkit egyesével bejelentened a fesztiválra.

Mit nyújt a Csoportos regisztráció?

  • A résztvevők gyors, csoportos bejelentését
  • Közös fizetési lehetőséget, amennyiben az ezüst, arany vagy a platina szolgálatatást veszitek igénybe
  • Személyre szabott egyeztetést, személyes konzultációt a részletekről

Milyen étkezésre számíthatsz?

Amennyiben étkezésre lesz szükségetek, ugyanarra számíthattok, ami az Ezüst vagy Arany csomagban van:

  • reggeli: édes és sós péksütemény és dobozos üdítő
  • ebéd: meleg egytálétel
  • vacsora: zsíros és lekváros kenyér, zöldség és tea

Ha a Mater Salvatoris Lelkigyakorlatosházban kértek majd szállást, lehetőségetek van az ottani étkezést igényelni:

  • Kontinentális reggeli
  • Menüs ebéd
  • Meleg egytálétel vacsorára

Milyen szállásra számíthatsz?

A családi szállástól kezdve a közösségi szálláson és a sátrazáson keresztül, a lekigyakorlatos ház szállásáig minden lehetőség nyitott számotokra.

Amennyiben nemcsak egy napra jöttök és az Ezüst, Arany vagy Platina csomag szolgálatatásait veszitek igénybe, a pólóitokat és étkezési jegyeiteket, érkezéskor a regisztrációs pultnál vehetitek majd át. Fontos tudnod, hogy egyik regisztrációs csomagunkban sem tudunk speciális étrendeknek megfelelő étkezést biztosítani, így a Platina csomagban sem. Ilyen esetekben mindenképp önállóan kell megoldanotok az étkezést. Ugyanakkor a fesztiválon lesz büfé, ahol egész nap találtok majd frissítőket, kisebb harapnivalót. A csomag ára a szolgálatatásoktól függ, részletek hamarosan.

A regisztrációval kapcsolatos fontos információ: a regisztráció után emailben érkező linken meg kell erősíteni a regisztrációt. Ezután munkatársunk keresni fog a megadott email címen. Díjbekérőt csak azután kapsz, hogy minden részletet megbeszéltetek.

A további részletekért kövess minket a Facebook-oldalunkon is!

Csoporttal jövök és most regisztrálok is!