Te már anya vagy! – Olaj Anett tanúságtétele az I. Máriabesnyői Mladifesten

A 2018-as Máriabesnyői Mladifest egyik tanúságtevője Olaj Anett volt, aki a Lelki adoptálás magyarországi megalapítója.

Olaj Anett fiatal korától kezdte történetét, ahogy a katolikus neveltetése ellenére egyre jobban eltávolodott a hittől, Istentől. Bulizott, feketében járt és igyekezett minél inkább magára vonni a fiúk figyelmét. Megrendítő őszinteséggel mesélte el élete egytlen egyéjszakás kalandját, melyből gyermeke fogant. Anett kendőzetlenül beszámolt az utána következő kálváriáról, amit megélt az abortusztól kezdve az évekig tartó lelki nyomásig.

Anett nemcsak a Mladifesten tartott előadást, mesélte el történetét, hanem országszerte beszél fiataloknak és idsebbeknek is, hiszen az abortusz témájával mindnyájan érintettek vagyunk. Ha nem is közvetlenül, de szinte mindnyájan ismerünk olyan embert, aki abortuszon ment keresztül vagy gondolkodott rajta. Anett kihangsúlyozta, hogy mindnyájunknak felelőssége van a magzatok életének védelmében, hiszen az abortusz gyilkosság, melyet többnyire olyankor választanak a nők vagy követelnek a férfiak, ha úgy érzik, nincs más választásuk, kilátástalan a helyzetük. Azzal a leki teherre azonban nem szembesülnek, hogy ezzel a gyermekük életének vetnek véget. Megrázó gondolat volt, amikor Anett kihangsúlyozta, hogy

egy gyermek fogantatásától kezdve a nő már anya és a férfi apa, akkor is, ha megöleti, abortálja a gyermekét. Ők már örökre szülők lesznek.

Ha te is ismersz olyat, aki gondolkodik az abortuszon vagy úgy érzed szeretnél te is csatlakozni a lelki adoptáláshoz, keresd fel az abortusz.hu oldalt!

A teljes tanúságtétel megtekinthető itt: