Utazás a Mladifestre – A legjobb ajánlat!

By 2019-04-12Utazás

Ahogy már több cikkben részleteiben jeleztük, különleges kedvezményekkel igyekszünk segíteni az utazásotok a Máriabesnyői Mladifestre. Most itt van minden információ egy helyen. Javasoljuk, hogy minél hamarabb regisztrálj a fesztiválra, hogy le ne maradj a kedvezményes utazási lehetőségekről.

BUSZ

A határon túlról érkező magyar csoportoknak egy teljesen egyedi támogatást tudunk nyújtani. Ha a csoport bérelt busszal érkezik, a Rákóczi Szövetség jóvoltából meg tudjuk támogatni az útiköltséget. A támogatás igényléséhez nincs más tennivalótok, mint regisztrálni a csoporttal a csoportos csomgra és jelezni, hogy határon túlról érkeztek busszal. Koordinátorunk pedig egyeztet veletek a részletekről. A támogatást a bérlést igazoló számla ellenében tudjuk odaadni, de külföldi számlát is elfogadunk.

 

VONAT

Akik vonattal érkeznek Magyarország határain belülről, azok 90%-os vonatjegyet tudnak venni Máriabesnyőre. Ehhez szintén az előzetes regisztrációdra van szükség valamelyik csomagban, hiszen érvényes regisztráció után tudjuk elküldeni neked az igazolást, amellyel kedvezményes jegyet tudsz majd venni. Érdemes minél hamarabb a tettek mezejére lépned, mert az utolsó pillanatokban már nem biztos, hogy olyan könnyen fogunk tudni segíteni.

Sajnos, a dolognak van egye kis szépséghibája. Máriabesnyő környékén éppen vágányzár van érvényben, így nem tudtok végig vonattal jönni, hanem pótlóbuszokra kell majd átszállni. Kétségbeesére azonban nincs ok, hiszen sokan fogtok egyszerre érkezni és a kedvezményes jegy a buszos szakaszra is érvényes lesz.

 

ZARÁNDOKVONAT

Nemrég közzétettünk egy különleges lehetőséget azok számára, akik Debrecen, Nyíregyháza irányából érkeznek a fesztiválra. Indítunk ugyanis egy zarándokvonatot, amiben csupa fesztiválozó fog utazni, így már út közben elkezdhettek ismerkedni, barátkozni és hangolódni a fesztiválra. Rajtatok múlik, mit hoztok ki a dologból! Az útvonalat és az indulsái időket az alábbi képen találjátok és ebben a cikkben.

Jó, ha tudjátok, hogy a zarándokvonaton is érvényes a 90%-os menetjegy, így két legyet üthettek egy csapásra: jó hangulatban és olcson juthattok el a fesztiválra. Ehhez azonban legkésőbb a fesztivál előtt két héttel regisztrálnotok kell, mivel a MÁV felé trténő adminisztrációra is idő kell.

 

MOTOR vagy AUTÓ

Bizonyára vannak köztetek olyanok is, akik a tömegközlekedés helyett inkább az autó kényelmét vagy a tavaszi motorozás élményét választjátok. Mivel a kegyhely közelében csak korlátozott mennyisgben van parkolóhely, számítsatok rá, hogy csak kissé odébb tudtok majd megállni.

 

HÉV

Gödöllőre a HÉV is kimegy. Sajnos, kicsit messzebb áll meg a Mladifest helyszínétől, így aki azzal érkezik, combosabb sétára kell felkészülnie, illetve érdemes felszállni egy buszra, ami szinte a kegyhely kapuinál teszi le. Ez a megoldás kivló lehet azoknak, akik Budapestről jönnek és csak egy napra tudnak kilátogatni a fesztiválra. Kérünk benneteket, ebben az esetben is regisztráljatok, hogy tudjuk, melyiknap hány főre számíthatunk!

 

BICIKLI

A kegytemplomot legkönnyebben a 3-as úton lehet megközelíteni. Személy szerint nem nagyon javaslom ezen a biciklizést mivel nagy az autóforgalom, de tény, hogy mégis sokan tekernek rajta. Ha a környéken laksz vagy szereted a kalandokat és biciklivel jössz a fesztiválra, mindenképpen figyelj a megfelelő láthatóságra és tájékozódj a biciklis közlekedés szabályairól!

 

+1: MOZGÁSKORLÁTOZOTTAK

Ha mozgáskorlátozott vagy, okvetlenül jelezd nekünk a regisztrációnál vagy az info@mladifest.eu címen, hogy tudjunk a közelben parkolóhelyet biztosítani számodra! Nem szeretnénk, hogy kifejezett gondot jelentsen számodra eljutni a fesztiválra.